Skip to content

Opplev den ultimate kombinasjonen av strategi og moro med vårt Mega store sjakkspill til utleie! Dette imponerende sjakkspillet tar spillet til et helt nytt nivå, med brikker som er store nok til å gi en spennende og interaktiv opplevelse for både spillere og tilskuere.

Perfekt for alle typer arrangementer – enten det er en skolefest, en firmautflukt, et bryllup, en hagefest eller en byfestival. Vårt Mega store sjakkspill garanterer underholdning og engasjement, og vil uten tvil bli et midtpunkt på ditt arrangement.

Med våre store sjakkbrikker kan både nybegynnere og erfarne sjakkspillere glede seg over å tenke gjennom strategier og bevegelser på en ny og morsom måte. Spillet er lett å sette opp og kan spilles på både gress og hardt underlag, noe som gjør det fleksibelt og enkelt å tilpasse til enhver anledning.

Ikke gå glipp av sjansen til å tilby dine gjester en unik opplevelse! Kontakt oss i dag for å leie vårt Mega store sjakkspill og gjøre ditt arrangement til en uforglemmelig suksess. La spillet begynne!

 

  Forespørsel / Booking

  Navn & Etternavn:*

  E-post:*

  Telefon:

  Antall:* Hvor mange tror du dere blir?

  Ønsket dato:* (dd.mm.åå) + klokkeslett

  Budsjett:*

  Privat eller Bedrift:*

  PrivatBedrift

  Type arrangement:*

  TeambuildingUtdrikningslagBursdagArrangementUtleieSFO/Skole

  Melding:

  Jeg ønsker å sende melding. Du får epost kopi av innsendt skjema.

  Back To Top