Skip to content

Leter du etter et morsomt sted som er perfekt for barn, tenåringer og voksne?

Ser etter adrenalin-drevet spenning

Spenn dere eventyrsøkere!

Vi har stedet for deg.

Fun Center, Rogalands største aktivitetssenter, er der du kan ha en morsom dag ute for alle. Med over 80 aktiviteter å velge mellom, lager vi en tilpasset pakke for deg! Når du er utslitt av alle de kraftige aktivitetene, kan du slappe av i baren med vår spesialutvalgte cocktailmeny. Vi har også en spesiell matmeny med spennende forfriskninger og deilig mat.

Vi henvender oss til både private så vel som bedriftskunder. Ikke glem å be oss om WiFi-passordet vårt, slik at du kan laste opp de morsomme bildene dine umiddelbart på sosiale medier (tagg oss også).

Fra barn til voksne, det er noe for enhver smak!

Kom og utforsk den fantastiske verdenen til Fun Center, og du vil bli henrykt.

Ser dere etter en tiki inspirert bar og lokale i Sandnes? Velkommen til vår hawaii hjørna og aloha lounge. Vi lover at dere får «ONE HULA OF A NIGHT» opplevelse hos oss!

Gavekort

Et gavekort til Fun Center er en kjekt gave til alle som koser seg med morsomme aktiviteter og opplevelser. Gavekortet kan brukes til alle typer bookinger og aktiviteter. Beløpet velger du selv. Ta kontakt med oss for å avtale hvor og når du kan hente gavekortet: Kontakt oss.

Back To Top