Skip to content

Mobile escape-spillene våre inneholder den spennende følelsen av å løse gåter og gåter, åpne låser og jobbe som et lag pakket inn i et bærbart format som kan spilles hvor som helst. Vi tilbyr forskjellige scenarier, der du spiller gjennom en historie som i et vanlig, stasjonært rømningsrom.

Fakta og tall:
2 – 5 spillere per kamp
60 minutter
En rekke gåter og gåter

Alle escape games har engelske instruksjoner.

600 kr per boks (inkludert eget rom)

Det er også mulig å leie en escape game boks for å spille hjemme. Da blir prisen 1200,- kr per døgn.

LØS FORBRUKELSEN:
På en regnværsdag i november prøvde Mark Miller å trosse elementene og våget seg ut for en joggetur langs sin vanlige rute. Denne avgjørelsen viste seg å være dødelig: Mr. Millers kropp ble funnet dagen etter av en annen jogger. Kan du løse mysteriet og finne morderen?

UTDRIKNINGSLAG:
Etter en vill utdrikningslag i et hus på landet, klarte du på en eller annen måte å miste boksen med gifteringene dine! Nå er det opp til deg og dine beste menn å finne ringene og redde bryllupet ditt. Du må imidlertid gå ned midtgangen på 90 minutter, så skynd deg!

UTDRIKKINGSLAG:
Etter en vill utdrikningslag våkner du på hotellrommet ditt, bare for å legge merke til at noen av eiendelene dine er borte, det verste er brudekjolen din! Kan du spore gårsdagens skritt og gjenoppleve hele kvelden for å finne brudekjolen din i tide? Klokka tikker…

TIDSMASKIN:
Den nylige oppdagelsen av tidsreiser førte til at folk misbrukte teknologien for egen personlig vinning. Mens de gjorde det, brøt de rom-tid-kontinuumet og satte hele menneskeheten i fare. Vårt eneste håp er å konstruere en kvantetunnelenhet ved hjelp av tegninger sendt fra en fjern fremtid. Planene er sikret med en komplisert kode og du er i ferd med å gå tom for tid … vil du klare å låse dem opp i tide?

VERDENSTUR:
Et følelsesladet avskjedsbrev, skrevet av en nylig avdød, sender deg på en reise over hele kloden. På leting etter hemmelighetene beskrevet i brevet, vil du reise gjennom mange forskjellige land, spredt over alle verdens kontinenter for til slutt å oppdage hva som virkelig betyr noe i livet.

UTBRUDD:
Et genetisk endret supervirus har rømt et topphemmelig forskningsanlegg, menneskeheten er på randen av undergang. Hele forskningspersonellet har blitt utslettet av viruset, men forskningen deres overlevde for det meste. Kan du finne en kur mot viruset før det er for sent?

  Forespørsel / Booking

  Navn & Etternavn:*

  E-post:*

  Telefon:

  Antall:* Hvor mange tror du dere blir?

  Ønsket dato:* (dd.mm.åå) + klokkeslett

  Budsjett:*

  Privat eller Bedrift:*

  PrivatBedrift

  Type arrangement:*

  TeambuildingUtdrikningslagBursdagArrangementUtleieSFO/Skole

  Melding:

  Jeg ønsker å sende melding. Du får epost kopi av innsendt skjema.

  Back To Top