Skip to content

Utforsk spenningen og adrenalinet på vår førsteklasses paintballbane! Vi tilbyr paintballbaner til utleie som er perfekt utformet for actionfylte opplevelser for grupper i alle størrelser. Enten du planlegger en bursdagsfest, en firmautflukt, et utdrikningslag, en teambuilding-aktivitet eller bare en morsom dag ute med venner, har vi det perfekte stedet for deg.

Vår paintballbane er designet med ulike hindringer og scenarier som gir en realistisk og utfordrende spillopplevelse. Med strategiske dekkningsområder, tårn, tunneler og naturlige terreng, er det alltid noe nytt å utforske og erobre. Våre baner passer for både nybegynnere og erfarne spillere, og vi sørger for at alle får den nødvendige opplæringen og utstyret for en trygg og spennende opplevelse.

Vi tilbyr høykvalitets paintballutstyr til leie, inkludert markører, masker, beskyttelsesdrakter og malingballer. Vårt profesjonelle og vennlige personale er alltid tilgjengelig for å gi veiledning, sikkerhetsinstruksjoner og tips for å sikre at alle har det gøy og holder seg trygge.

Ikke nøl med å ta kontakt med oss for å bestille din paintballopplevelse i dag. Vi kan tilpasse pakker som passer dine behov, enten det er en kort spilløkt eller en heldagsopplevelse. Gjør deg klar til å føle pulsen stige og adrenalinet pumpe på vår spennende paintballbane. La eventyret begynne!

 

paintball, bowtag, utdrikningslag, vennegjeng, kompisgjengen, bachelorparty, sommerfest, teambuilding, paintballbane, reball, utleie, funcenter, sandnes, stavanger, stavangerkickoff, kickoff,

  Forespørsel / Booking

  Navn & Etternavn:*

  E-post:*

  Telefon:

  Antall:* Hvor mange tror du dere blir?

  Ønsket dato:* (dd.mm.åå) + klokkeslett

  Budsjett:*

  Privat eller Bedrift:*

  PrivatBedrift

  Type arrangement:*

  TeambuildingUtdrikningslagBursdagArrangementUtleieSFO/Skole

  Melding:

  Jeg ønsker å sende melding. Du får epost kopi av innsendt skjema.

  Back To Top