Skip to content

Alle aktiviteter koster 100,- kr per person. Minstepakken er 3 aktiviteter.

Hvis det står «egen pris»/»spør oss om pris», ta kontakt med oss 🙂

 

Vår Hawaii hjørna:

Våre aktiviteter:

IMG_3649

Surfesimulator

Test ut balansen din på vår surfesimulator i Hawaii Hjørna. Hold balansen og et lavt tyngdepunkt. Hvem klarer til å surfe lengst uten å falle i havet? Denne aktiviteten er veldig morsom og unik.

Teambuiding, Stavanger, Sandnes, bursdag, barnebursdag, firmafest, utleie, sommerfest, aktiviteter, utdrikningslag, bachelor party,

Hawaii Limbo

Det enkle er ofte det beste – Dans under vår Hawaii limbo.
Hvor mye lavere  kan du klare? Morsom aktivitet til firmafest, julebord, utdrikningslag eller bursdagsfeiring.

BIG FEET

Denne aktiviteten passer perfekt til neste Kickoff eller teambuilding.
Her står samarbeid i fokus når 3 eller 6 personer skal koordinere armere og bein samtidig på 1 par «big feet» Dere skal konkurrere om å komme først til mållinjen.

teambuilding, stavagner, sandnes, firmafest, utrdikningslag, aktiviteter, grupper, scole, klubb

Promille Labyrint

Denne aktiviteten er inspirert av tv-programmet «Hvem kan slå Aamodt og Kjus?». Man skal få kulen gjennom labyrinten raskest mulig til mål. Dette blir enda mer utfordrende da lyset er av og lyseffektene er på. Alt handler om konsentrasjon og samarbeid.

frisbee basket

Frisbee basket

Denne aktiviteten er en interessant tvist av det klassiske frisbee spillet.

Golf radar

Sport radaren måler hastigheten på det meste. Test din golf swing! Dette er perfekt for idrettslag, bedrifter, utdrikningslag eller bursdager. Sport radaren utfordrer konkurranselysten hos barn og voksne i alle aldre. Perfekt for idrettslag som driver med golf. Dette motiverer hele laget til å trene mer.  Vi lager resultatliste hvis det er ønskelig.

Stavanger, sandnes, hawaii golf, basket golf, utleie, teambuilding, firmafest,

Golf basket

Hvem klarer det umulige? Slå golfballen oppi korgen? Dette er en morsom, men veldig utfordrende aktivitet. Her bør du ha god tålmodighet og en stø hånd.

utleie, teambuilding, firmafest, sommerfest, stavanger, sandnes

Hawaii Golf

Har du noen gang spilt golf på Hawaii? Her har du muligheten! Konkurrer 2 mot 2! Hvem blir kveldens vinner?

Mini golf

Minigolf

Slå ballen ned i hullet ved å bruke minst mulig slag. Her kreves det konsentrasjon og godt sikte. Ballen legges på ett avmerket utslagsted og slås med køllen mot hullet. Det maksimale antall slag på en bane er 7. Dersom ballen hopper ut av banen legges den tilbake i banen der den gikk ut. Morsom og tradisjonell aktivitet som slår an hos de aller fleste.

Back To Top