Skip to content

Quiz

Vi kan tilby alle mulige typer quiz til arrangementet. Legg til en spennende quiz i pakken med aktiviteter, mat og drikke for en komplett teambuilding!

NB: Amazing Race teambuilding pakken inneholder Quiz.

Quiz night på storskjerm er et morsomt innslag på hver firmafesr, julebord eller teambuilding! Vi lager en quiz med morsomme filmsnutter, musikk og bilder. Gruppen deles opp i lag, dere får utlevert quiz utstyr og må svare på spørsmålene i lag. Vi kårer et vinnerlag og deler ut premie.

IMG_3714

Elektrosjokk fotball

Når du minst venter det gir en annen deltaker deg et støt. Vi legger opp til at den ene gruppen spiller og den andre gruppen styrer konsollene.
Hvor mye tåler du? Gjør som Golden goal og prøv elektrosjokk fotball for en god latter. Aldersgrense 18 år.
Egen pris. (300kr per person).
* Gjennomføres i vår multisport eller utleie til andre baner. Se video fra Elektrosjokk Fotball hos Golden Goal

Rune Helliesen-0162 Bubble

Bubble fotball

Du har kanskje sett det på Golden goal? Når en spiller bubble fotball, er man inni en «bobble» og spiller fotball så godt som mulig. Utrolig morsomt å både spille og å se på! Vi tilbyr bubble fotball ute når været tillater det, ellers spilles det inn i vår Multisport Arena. En super morsom aktivitet til både utdrikningslag og teambuilding, eller kanskje du vil ha med deg vennegjengen?

Egen pris. (300kr per person)
* Gjennomføres i vår Multisport  Arena eller leies ut til andre baner (kun kunstgress).

Fotograf: Rune Helliesen

Rune Helliesen-0047 human table fotball

Human table fotball

Aktiviteten er inspirert av det gamle spillet bordfotball (football). Her er det plass til opptil 18 personer(9 personer på hvert lag). Dere er 3 stk som holder fast i et tau og alle 3 må samarbeide for å kunne bevege seg rundt og å score mål. Veldig populær aktivitet som passer for alle.

Fotograf: Rune Helliesen

Bungee fotball

Bungee fotball

Har du noen gang prøvd strikkhopping? Her spilles det fotball og målet er å score. Utfordringen blir at strikken drar deg tilbake om du løper for langt. Utrolig morsomt og utfordrende.

Fotograf: Rune Helliesen

Rune Helliesen-0131 boksing

CRAZY FIGHTS – Kjempeboksing

Dette er en «knalltøff» utfordring til stor glede for alle deltakere. Hanskene veier 3 kg, og da blir det ekstra vanskelig og slå en knockout på motstanderen. Dommer passer på poengene og at det er en «fair play», samt god sikkerhet.

Vi leier ut hanskene til f.eks kjøpesenter / stand, osv.

Fotograf: Rune Helliesen

Rune Helliesen-0147 sumo

Crazy Fights – Sumo bryting

Gigantiske sumo drakter med hjelmer. Bryt motstanderen ned i bakken eller få ham/henne utfor ringen 3 ganger og du er en sumobryter. Det er morsom aktivitet for både deltakerne og de som ser på.

Fotograf: Rune Helliesen

Rune Helliesen-0082 gladiator

CRAZY FIGHTS – gladiator fight

Dytt motstanderen ned av pallen med store fight sticks 3 ganger og du er en gladiator-champion. Du trenger god balanse for å vinne her.

Fotograf: Rune Helliesen

Big feet

Denne aktiviteten passer perfekt til neste Kickoff eller teambuilding.
Her står samarbeid i fokus når 3 eller 6 personer skal koordinere armere og bein samtidig på 1 par «big feet» Dere skal konkurrere om å komme først til mållinjen.

Rune Helliesen-0070

Bungee Håndball/ Basket

Her spilles det håndball/basketball men utfordringen er at strikken drar deg tilbake om du løper for langt.

Fotograf: Rune Helliesen

Treambuilding, stavanger, sandnes, utdrikingslag, scole, bursdag, barn, klubb, aktiviteter, utleie

CRAZY FIGHTS – DOUBLE SUMO BRYTING

Gigantiske dobbel sumo drakter som er to ganger så morsomt å bryte med enn vanlig sumo. Aktiviteten er en god måte å samarbeide, koordinere og balansere. Kjempemorsomt!

Quiz

Vi kan tilby alle mulige typer quiz til arrangementet. Legg til en spennende quiz i pakken med aktiviteter, mat og drikke for en komplett teambuilding!

NB: Amazing Race teambuilding pakken inneholder Quiz.
300,- kr pp

– store grupper: spør oss om rabatt!

Fotball radar

Fotball radar

Test din skuddfot! Aktiviteten passer perfekt for idrettslag, bedrifter, utdrikningslag eller bursdager hvor deltakerne vil konkurrere om hvem har best eller raskest skudd. Sport-radaren utfordrer konkurranselysten hos barn og voksne. Idrettslag som fotball, håndball, golf, baseball, osv. kan bestille en årlig test, i forbindelse med sesong avslutning eller sesongstart. Dette motiverer hele laget til å trene mer.

Promille basket

Prøv å spill basketball med promillebriller. Disse simulerer at du har 1,5 promille. Kan du treffe kurven? Kan du fange ballen? Veldig populær til alle slags arrangementer. Egen pris: 150,- kr pp

Sumo Fotball

Har du noen gang prøvd Sumo fotball? Dette spillet er ikke bare fotball i spesielle omgivelser, men spillerne har på seg fotball sumo drakter. Det er veldig morsomt og utfordrende.

Du kan også spille sumo basket eller sumo håndball!

Egen pris.

IMG_1079

Precision shooting

Her må du prøve «å skyte» ballen i hullene på målveggen. Denne aktiviteten er en stor utfordring for alle, men også mye moro.

Elektrosjokk mix

Vi bruker elektrosjokk til ulike aktiviteter. Vi utfordrer deltakerne til å synge, tegne, danse eller gjennomføre noen av våre aktiviteter i mens de har på seg et elektrosjokk bånd. Utstyret måler støtnivåer mellom 1 – 5.  Ekstremt morsomt å se på, men også morsomt å delta.  Skal du bestille denne aktiviteten må alle deltakerene være i helsemessig stand til å gjennomføre aktiviteten. Spør oss gjerne om mer informasjon. Aldersgrense 18 år. Egen pris: 300,- per person.

Møt veggen

Møt veggen er en utrolig morsom og utfordrende aktivitet som du ikke kommer til å glemme. Du får en velcrodrakt som holder deg fast på veggen. Det eneste du må gjøre er å hoppe så høyt som mulig og bli sittende fast.

Teambuiding, Stavanger, Sandnes, bursdag, barnebursdag, firmafest, utleie, sommerfest, aktiviteter, utdrikningslag, bachelor party,

Promille fotball

Her spiller dere fotball med promille briller. Disse simulerer at du har 1,5 promille. Dette er en morsom og krevend kamp. Egen pris 150,- kr pp.

mde

Sumo håndball

Sumo håndball er en av våre nyheter av våren 2015. Noen synes kanskje og spille vanlig håndball er utfordrene nok, da anbefaler vi at du prøver sumo håndball for en enda større og morsommer utfordring.

Egen pris. (150kr per person)

DCIM101GOPROGOPR1377.JPG

Crazy Volleyball

Volleyball er en sport mange synes er gøy. Inne i vår Multisport Arena får du ekstra god sprett slik du kommer høyt opp når du skal slå ballen over. Prøv volleyball på en ny morsom og spennende måte.

Fotball Pool

Fotball + Biljard = Fotball Pool!
Vi spiller Biljard, men med store fotballer.

7 x 4 meters eller 5.7 x 3 meters

Også populært til utleie!

Promille briller

Promillebriller fra 1.5 eller 2.5 i promille uten bruk av alkohol.
Med disse på, blir synet dårlig, du mister balansen og det blir ekstra utfordrende å koordinere kroppen. Vi bruker brillene til forebyggende arbeid som HMS, men også til å lage moro med konkurranser som mega labyrinten.

Blacklight basket

Vil tilbyr blacklight aktiviteter med lyd og lys!

Blind & døv

Jobb sammen som et team. Kommunikasjon, aktiv lytting, samarbeid, tilitt. Den døve leder den blinde, gjennom en aktivitetsløype med vanskelige utfordringer.

Promille hockey

Dere kan også prøve å spille hockey med promille briller i vår multisport arena. Egen pris 150,- kr pp.

Kanon Ball

Her kan du også spille den populære kanon ball.

Rope Pulling

Rope Pulling\drakamp. Vi deler dere opp i 2 lag, det laget som drar motstanderen ut av sirkelen vinner.

Blacklight disco fotball

Fotball får en ny dimensjon når det spilles på en kjempestor oppblåsbar bane med discolys og kule lys og lyd effekter.

Bowling / fotball bowling

Alle kjenner til vanlig bowling, men her kan du spille bowling med en fotball. Du må sparke ballen og treffe så mange kjegler som mulig. Dette er et flott aktivitet til alle slags arrangementer. Her kan du også spille Crazy bowling på samme arena. Spør oss om pris.

Back To Top