Skip to content
received_10154459138197791

Waterball

Du går inn i ballen med redningsvest, vi fyller den opp med luft og kaster deg på havet eller i bassenget vårt (f.eks i Stavanger Vågen, Sandnes Vågen eller Hinna Park). Vi arrangerer stafett og tar tiden og førstemann som springer 20 meter vinner. Morsomt å prøve og utrolig morsomt å se på.

Waterball – Gjennomføres kun enkelte dager, spør oss gjerne – 300,- pp (Minstepris 3000,-)

Dere trenger ikke badebukser/bikini, men anbefales å ta med 2-3 handklær per gruppe.

sommer aktiviteter, utleie, stavanger, sandnes, firmafest, sommerfest, scole, aktiviteter

Vann trampoline

Har du noen gang prøvd Vann Trampoline? Denne aktiviteten er ideell for utendørs. Kontakt oss hvis du er interessert.

oppblåsbar kano

Oppblåsbar Kano

Vi tilbyr oppblåsbare kano til utleie.
Vi kan lage til en stafett og bruker kano, Waterball eller SUP brett.

Kontakt oss for pris.

Runnerz

Runnerz

Kontakt oss for pris.

Banana Boat

Banana Boat

Banana boat har plass til 10 personer om gangen.
Aktivitetsted: Hinna Park. Kontakt oss for andre steder.
20 min – 3000 kr
(grupper opptil 20 personer kan bli delt opp i to og da turen blir 10 min.for hver gruppe).

ff03_alt-600x400

Flyfish

Flyfish er en utrolig morsom og spennende vannaktivitet. To og to gjennomfører aktiviteten sammen. Man ligger i flyfishen bak båten, deretter blir man løftet opp i luften. Er du klar til å fly? Spør oss om pris.

Helikopter Transport

Vi tilbyr alle typer transport – ta kontakt for et unikt tilbud.

Limousine transport

Vi tilbyr alle typer transport – ta kontakt for et unikt tilbud.

Army challenge

Lyst på en tøff og morsom boot camp? Test formen i ekte boot camp stil med vår Army Challenge! Dette er en gigantisk og oppblåsbar militær hinderløype bane på hele 17-34 meter lengde, 4 meter bred og 3 meter høy. Hvem klarer å springe raskest igjennom? Vi kan ha lag eller alle mot alle. Spør oss om pris.

Zorbing ball

ZORBING BALL / ROLLER BALL

Vår fantastiske «ball» utfordrer til team work og moro. 2 personer kan mobilisere alle sine krefter for å løpe. Vi lager til stafett, det laget som er raskest fra A til B vinner. (Denne aktiviteten bruker vi kun om vinteren) Spør oss om pris.

Disney bouncing castle

Disney hoppeslott inkluderer klatrevegg, sklie, basket korg og flere utfordrende hinder. Dette hoppeslottet er vårt minste og veier 123 kg. Det er 4 meter langt x 4 m bredt og 4.6 meter høyt, og leies ofte ut til arrangementer med Disney tema, kjøpesentre eller andre barne arrangementer. Har du ikke så stort areal men ønsker ett hoppeslott med alt så er dette hoppeslottet for deg.

Nemo bouncing castle

Alle barn vet hvem den populære fiske Nemo er. Dette hoppeslottet inkluderer klartevegg, sklie, basket og morsomme hindere samt morsomme illustrasjoner fra Nemo. Slottet veier 147 kg er 4,5 meter langt, x 4,5 m bredt og er 4,5 m høyt

Spiderman bouncing castle

Spiderman er bare ett av våre fantastiske hoppeslott. Dette hoppeslottet inkluderer klatrevegg, sklie, basket korg og morsomme hinder. Hoppeslottet veier 186 kg og er 8 meter langt x 4 m bredt og  x 4,6m høyt. Vi er ofte utleid til kjøpesentre men kan også leies hjem til barnebursdagen. Kontakt oss for mer informasjon.

Back To Top